Systemer & løsninger

Økonomisystemer tilbyr i dag avanserte og smarte løsninger, og nøkkelen til suksess ligger i å kjenne og bruke dem effektivt – noe vi hos Konti er eksperter på.
Oppdag vår unike tilnærming til prosessen med å forenkle din og dine ansattes hverdag. Vi hjelper deg til å bli mer effektiv, mer automatisert og sparer deg og dine ansatte for tid hver måned.
Alle systemer og løsninger passer ikke for alle. Sammen finner vi det som passer dere best og sørger for at det blir mest mulig effektivisert og automatisert når vi tar det i bruk.

Skal vi ta en prat?

Vi svarer gjerne på eventuelle spørsmål du måtte ha, og vi ser frem til å presentere deg et tilbud på våre tjenester.
Vi kontakter deg gjerne.  
Send oss din kontaktinformasjon.
Takk for at du kontakter oss, du hører fra oss innen kort tid.
Oops! Her skjedde det noe galt, vennligst prøv igjen eller send e-post til oss på post@konti.no
2005
Lansert
80+
Selskaper

Vår tilnærming til valg av system

Vi er løsningsorienterte

Vår tilnærming til valg av systemer for våre kunder er svært objektiv. Vi fokuserer på å finne løsninger som er optimalt tilpasset din bedrifts unike behov.

Vi har noen systemer som standard og basert på vår erfaring på våre kunders behov over de siste 20 år. Fleksibilitet, gode og åpne standarder for integrasjon, teknologi, pris og brukervennlighet er nøkkelord bak alle våre vurderinger.

Regnskap

PowerOffice GO er ideelt for små til mellomstore selskaper med mindre avanserte behov. Brukervennlig og gode muligheter for integrasjoner, men passer ikke for alle. Har utviklet seg mye siste par årene og blir mer og mer funksjonsrikt.

Vi har jobbet med Visma Business siden 2003 og benytter det fremdeles. Nå er Business NXT her, arvtageren til Business, i skyen. Business/NXT er meget fleksibelt og vi har til gode å møte på utfordringer blant våre kunder som vi ikke har klart å løse.

Vi har også erfaring med andre løsninger som Uni Micro og Tripletex, Cordel, Visma Contracting mfl.

Lønn

Visma Payroll tilbyr en omfattende funksjonalitet som passer både små og store bedrifter. Arvtageren til Visma Lønn og Huldt & lillevik.

PowerOffice Go passer veldig godt for de kunder som benytter løsningen, veldig raskt og enkelt å kjøre lønn.

Automatiserte og effektive løsninger.

Fakturahåndtering

Selv om økonomisystemene kommer med egne løsninger for fakturamottak, mener vi at disse ikke er tilstrekkelige for virksomheter med et høyere fakturavolum og ønske om høy grad av automatikk.

Derfor tilbyr vi også den norske løsningen Semine, som først og fremst automatiserer fakturaprosessen ved hjelp av maskinlære og kunstig intelligens. Våre kunder er svært fornøyd med denne løsningen, og den sparer tid for alle involverte.

Rapportering

I tillegg til standardrapporter i økonomisystemet, tilbyr vi også tilpassede rapporter gjennom Onestop Reporting og PowerBI. Begge løsninger kan integreres med flere kilder.

Onestop er mer tradisjonelle rapporter med utskrifter og excel format.

PowerBI er den mer visuelle analyse verktøyet der du lett kan se data på en oversiktlig, visuell og grafisk måte fra ulike vinkler.

Integrasjoner

Den viktigste funksjonen dagens systemer må ha. Uten gode integrasjonsmuligheter vil vi påstå at systemet ikke tilfredsstiller dagens krav til automatisering og effektivisering.

Vi har lang og god erfaring med integrasjoner på mange ulike nivå og mot mange ulike systemer til og fra økonomisystemer.

Fagsystemer / støttesystemer

ed siden av de essensielle økonomisystemene, er fagsystemene også en kritisk komponent i mange virksomheter. Disse varierer stort fra bransje til bransje og vi har erfaring med mange. Å oppnå en dataflyt mellom økonomisystemet og fagsystemene er svært viktig for å oppnå forenkling og flyt i hverdagen.

Contracting, Handyman, Speedycraft, Trimble, Digpro, ISY, Cordel, Elwin, Customer, Volue, BSS, Omega 365, Elin, SmartDok for å nevne noe av det vi kjenner til.