Konsulent

La oss bistå deg fullt ut med spesifikke oppgaver, eller tilføre ekstra ekspertise og ressurser der dine ansatte har behov.
Vårt spekter av tjenester inkluderer alt fra budsjettering og rapportering til controller-oppgaver, samt tradisjonell håndtering av lønn, regnskap og fakturering.
Enten det er perioder med høy arbeidsbelastning, ansatte som tar permisjon, eller uforutsette sykdomstilfeller, står vi klare til å hjelpe.

Våre konsulentavtaler er utformet for å være fleksible og tilpasset dine behov.

Her er noe av det vi kan gjøre for deg.

Regnskap fra A til Å

Vi tilbyr en fullstendig regnskapstjeneste og kan håndterer alt fra daglig bokføring til årsoppgjør. Du kan fokusere på det selskapet ditt skal gjøre, så tar vi oss av tallene.
Din rolle vil primært være daglig godkjenning av fakturaer, noe som gjøres enkelt og er elektronisk tilgjengelig for deg.

Lønn fra A til Å

Vår lønnstjeneste sikrer at både ansatte og bedriftens økonomiske behov blir ivaretatt på en profesjonell måte. Her er det viktig å ha god kontroll slik at den ansatte og bedriften blir godt i varetatt. Våre ansatte har lang og bred erfaring innenfor lønn.

Avstemming, mva og andre rapporteringer

Vi kan håndtere faste løpende oppgaver for deg, inkludert terminoppgaver, bankavstemming, mva-rapportering mv.

Samarbeidsmodell

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov, enten det betyr å håndtere alt eller samarbeide med dine interne team.

Det moderne regnskapskontoret

Moderne regnskapskontorer, som vårt, spiller en avgjørende rolle i å navigere komplekse forretningsmiljøer, og går langt utover tradisjonell bokføring og mva-håndtering.
Det har utviklet seg til å være en sentral partner for bedrifter, og det spiller en avgjørende rolle i å sikre at organisasjoner opererer effektivt, overholder regelverk i stadig endring og tar i bruk teknologiske fremskritt for å drive virksomheten fremover.
Vår fokus på effektive arbeidsmetoder, avanserte systemer, AI og automatisering, samt evne til compliance og håndtering av stadig nye statlige krav, sikrer suksess og bærekraft for våre kunder.
Vi i Konti har som mål å være langt fremme blant de moderne regnskapskontorene og anser viktigheten med å følge med i utviklingen som skjer raskt.

Effektive arbeidsmetoder

- - -

AI og automatisering

- - -

Rådgivning og tilpasning

- - -

Gode systemer

- - -

Samsvar og rapportering

- - -

Samsvar og rapportering

- - -

Skal vi ta en prat?

Vi svarer gjerne på eventuelle spørsmål du måtte ha, og vi ser frem til å presentere deg et tilbud på våre tjenester.
Vi kontakter deg gjerne.  
Send oss din kontaktinformasjon.
Takk for at du kontakter oss, du hører fra oss innen kort tid.
Oops! Her skjedde det noe galt, vennligst prøv igjen eller send e-post til oss på post@konti.no