Telemark Energi valgte Konti ePortal

I denne løsningen er det lagt stor vekt på sømløs integrasjon med ulike fagsystemer, støtte for bransjens forretningsprosesser og ikke minst at data kun trenger å bli registrert en gang.

Endringer i beregninger av nettselskapenes inntektsramme vil kreve økt effektivitet. Telemark Energi (TE) startet derfor en prosess for å modernisere og effektivisere sine arbeidsprosesser. Ett av virkemidlene var å evaluere dagens IT-løsninger og vurdere om de møter dagens krav.

Skjerpede krav til effektiv drift ledet TE til å undersøke hvordan moderne IT-løsninger kan bidra til mer effektive arbeidsprosesser, spesielt for nettselskapet. Selskapet hadde utfordringer med prosjektoppfølging på grunn av mangelfull rapportering i forhold til plan, kalkyler og etterkontroll. TE har inngått et samarbeid med Skagerak Energi om felles driftssentral, og det var derfor kritisk at den nye ERP-løsningen kunne integreres med et felles arbeidsordresystem levert av Trimble. TE har begrenset kapasitet i økonomifunksjonen og er derfor sårbare ved eventuelle ulykker.

Konti ePortal er en bransjetilpasset ERP-løsning utviklet av og for energibransjen. Denne løsningen legger stor vekt på sømløs integrasjon med ulike fagsystemer, støtte for bransjens forretningsprosesser og ikke minst, at data kun trenger å bli registrert én gang. ePortal fra Konti støtter konsernorganisering ved innføring av selskapsmessig og funksjonelt skille og inneholder bransjetilpassede moduler for timeregistrering og økonomisk anleggsregister som er tett integrert med økonomisystemet. Rapporteringsmodulen gir til enhver tid oppdaterte rapporter bl.a. for prosjektoppfølging, styrerapportering og som grunnlag for eRapp II.

Gjennom effektive integrasjoner lar Konti ePortal fagsystemene være master for sine data, noe som eliminerer behovet for spesialtilpasninger. Kunden trenger ikke å bekymre seg for drift og forvaltning, ettersom hele ePortal leveres som en Software as a Service (SaaS)-løsning.

Verdiene som Konti ePortal bringer til selskapet inkluderer støtte til selskapets forretningsprosesser på en kostnadseffektiv måte, unik bransjekunnskap fra Kontis konsulenter, eliminering av dobbeltarbeid, forbedring av arbeidsprosesser – som fører til bedre styring og oppfølging av prosjektkostnader, samt optimalisert utveksling av data mellom avdelingene.

Hva sier andre

Se alle
Ingen elementer funnet

Skal vi ta en prat?

Vi svarer gjerne på eventuelle spørsmål du måtte ha, og vi ser frem til å presentere deg et tilbud på våre tjenester.
Vi kontakter deg gjerne.  
Send oss din kontaktinformasjon.
Takk for at du kontakter oss, du hører fra oss innen kort tid.
Oops! Her skjedde det noe galt, vennligst prøv igjen eller send e-post til oss på post@konti.no